Klantenservice

Contact opnemen:

"*" geeft vereiste velden aan

Veelgestelde vragen

 • Wat draagt More for Local bij aan duurzaamheid?

  More for Local wil het platform zijn voor de lokale producent die kleinschalig produceert. Dat betekent dat het niet om massaproductie gaat. De producenten bij More for Local produceren met aandacht voor hun eigen omgeving. Als klant kun je bijdragen door meerdere producten tegelijk te kopen, zodat er minder transportbewegingen nodig zijn.

 • Zijn de producten bij More for Local biologisch?

  De producten bij More for Local zijn niet per defintie biologisch. More for Local streeft wél naar een platform met kleinschalige producenten die oog hebben voor de natuur en het landschap. Het gaat More for Local om behoud van ambacht, smaak en landschap.

   

 • Kun je uit alle Europese landen producten bestellen?

  More for Local wil zich ontwikkelen als dé website voor kleinschalige lokale producenten in Europa. Je favoriete olijfolie bestellen uit het dal waar je afgelopen jaar op vakantie was of die verrukkelijke kaas uit de Franse Vercors. Laat ons weten als je een lokale producent kent die haar heerlijke producten op More for Local wil plaatsen. Zo kunnen we groeien naar een Europees platform voor lokale producten.

Doe mee / Join us

Doe mee | Join us