Nederland, Twente

Bolognese gehaktsaus

Bossum
Huisgemaakte basis Bolognese saus van een flinke portie gehakt van het Brandrode Rund, biologisch gehouden op Erfgoed Bossem. Uit eigen keuken vers bereide Bolognese saus van gehakt, tomaat, ui, wortel, knolselderij, Italiaanse kruiden en rode wijn. Handzaam verpakt: 600 gram in vacuüm. Ook makkelijk voor in de diepvries.

13.32

Op voorraad

Omschrijving

Huisgemaakte basis Bolognese saus van een flinke portie gehakt van het Brandrode Rund, biologisch gehouden op Erfgoed Bossem.
Uit eigen keuken vers bereide Bolognese saus van gehakt, tomaat, ui, wortel, knolselderij, Italiaanse kruiden en rode wijn. Handzaam verpakt: 600 gram in vacuüm. Ook makkelijk voor in de diepvries.

Ingrediënten
Gewicht 600 g
Afmetingen 200 × 75 × 30 cm
Dieetinformatie

Aardnoten (pinda’s): Onbekend of niet aanwezig
Cacao: Onbekend of niet aanwezig
Ei: Onbekend of niet aanwezig
Glutamaat: Onbekend of niet aanwezig
Gluten: Onbekend of niet aanwezig
Kippenvlees: Onbekend of niet aanwezig
Lupine: Onbekend of niet aanwezig
Maïs: Onbekend of niet aanwezig
Melk (inclusief lactose): Onbekend of niet aanwezig
Melk: Onbekend of niet aanwezig
Mosterd: Onbekend of niet aanwezig
Noten: Onbekend of niet aanwezig
Peulvruchten: Onbekend of niet aanwezig
Rundvlees: Aanwezig
Schaaldieren: Onbekend of niet aanwezig
Selderij: Onbekend of niet aanwezig
Sesam: Onbekend of niet aanwezig
Soja: Onbekend of niet aanwezig
Varkensvlees: Onbekend of niet aanwezig
Vis: Onbekend of niet aanwezig
Wortel: Onbekend of niet aanwezig
Zwaveldioxide en sulfieten: Onbekend of niet aanwezig

Bewaarcondities

Diepvries

Ingrediënten rundergehakt, tomaat, ui, wortel, knolselderij, Italiaanse kruiden en rode wijn
Over Erve Bossum

Op een eeuwenoud erfgoed in Noordoost Twente verzorgen wij, Dennis en Annette Rerink, met liefde een kudde unieke Brandrode Runderen. Dit authentieke Oudhollandse ras heeft de oerinstincten van een echte koe nog sterk in de genen. Onze Brandroden lopen op kruidenrijke landerijen, waar ze in alle rust gelegenheid krijgen om zich te ontwikkelen in een natuurlijke kudde. Onze werkwijze is biologisch gecertificeerd (Skal), dus zonder gebruik van kunstmest, bestrijdingsmiddelen en preventieve antibiotica. Het vlees waarvoor we de runderen uiteindelijk houden is van zeer hoge kwaliteit: smaakvol met een oorspronkelijke structuur, heerlijke geur en fijne malsheid.
Wanneer een rund wordt geslacht, kleinschalig en respectvol, worden de technische delen in zijn geheel verwerkt in de eigen boerderijkeuken. Daarbij is ons streven om niets verloren te laten gaan. Chef-kok Leen en zijn team maken er de (h)eerlijkste producten van, zoals pastrami en harde worst. De unieke combinatie van boerderij-in-bedrijf en logeeraccommodatie maakt het voor ons mogelijk om het rundvlees zelf van kop tot staart een bestemming te geven: op het bord van een bewuste eter. We nodigen jullie van harte uit om onze ‘trots’ te proeven aan onze Twentse table d’hôte of thuis.

Lees meer over Erve Bossum

Doe mee / Join us

Doe mee | Join us