Nederland, Twente

Twentse tapenade

Caatjes Lekkernijen
Deze zalige tapenade is wat krachtiger van smaak en bevat best wat knoflook, maar laat u zich daar niet door afschrikken. Het is een topper! In een bugle-chipje eet 'ie lekker weg, maar ook op gegrilde groenten, een toastje, op een pizza of een warm broodje uit de oven is deze niet te versmaden.

6.04

Op voorraad

Omschrijving

Deze zalige tapenade is wat krachtiger van smaak en bevat best wat knoflook, maar laat u zich daar niet door afschrikken. Het is een topper! In een bugle-chipje eet ‘ie lekker weg, maar ook op gegrilde groenten, een toastje, op een pizza of een warm broodje uit de oven is deze niet te versmaden.

Gebruikstips
De Twentse tapenade is lekker met een bugle-chipje, door gegrilde groenten, op een toastje of pizzabodem. Maar een wrap dun beleggen met deze tapenade, gerookte kipfilet, pijnboompitjes en rucola erbij en de wrap is klaar.
Ingrediënten
Gewicht 225 g
Afmetingen 55 × 55 × 80 cm
Dieetinformatie

Aardnoten (pinda’s): Niet aanwezig
Cacao: Niet aanwezig
Ei: Niet aanwezig
Glutamaat: Niet aanwezig
Gluten: Niet aanwezig
Kippenvlees: Niet aanwezig
Lupine: Niet aanwezig
Maïs: Niet aanwezig
Melk (inclusief lactose): Niet aanwezig
Melk: Niet aanwezig
Mosterd: Niet aanwezig
Noten: Niet aanwezig
Peulvruchten: Niet aanwezig
Rundvlees: Niet aanwezig
Schaaldieren: Niet aanwezig
Selderij: Niet aanwezig
Sesam: Niet aanwezig
Soja: Niet aanwezig
Varkensvlees: Niet aanwezig
Vis: Niet aanwezig
Wortel: Niet aanwezig
Zwaveldioxide en sulfieten: Niet aanwezig

Bewaarcondities

Donker

Ingrediënten Zongedroogde tomaten, paprikapuree, zwarte olijven, oregano, knoflookpoeder, zonnebloemolie.
Over Caatjes Lekkernijen

Gezien onze haastige maatschappij maken wij uw leven graag wat gemakkelijker en Bourgondischer. Geniet van onze pure smaken, zonder overbodige, onnatuurlijke toevoegingen. Wij maken zo veel mogelijk gebruik van ingrediënten uit eigen (of andermans) tuin.
In 2018 heeft Caatjes Lekkernijen mee mogen doen met de Nieuwe Lekkerbek van omroep Max. Caatje introduceerde haar zelfbedachte gemberspread voor de jury. Een heerlijke pittige spread, die toch heel fris is door de combinatie met sinaasappel en citroen. Verrukkelijk op een stukje oude kaas, op cake, op een gebakken kippetje, maar ook op sushi. Sinds februari 2019 heeft Caatje ook bonbons van pure chocolade met de gemberspread als vulling. Onweerstaanbaar !

Lees meer over Caatjes Lekkernijen

Doe mee / Join us

Doe mee | Join us